Egyedi gyerekszoba beépítés

Egyedi gyerekszoba beépítés gyerekbútorokkal és közel 12 -féle gyerekágy és gyerekgaléria szerkezettel. Kisebb korú a gyermeke, vagy van egy kistesója? - nem gond, nekünk erre is van számtalan jó megoldásunk. Osztott szintű feljárataink, kiesésvédőink, feljutást gátló lapjaink és kötélháló betétes korlát magasításaink biztonságos feljutást és tartózkodást tesznek lehetővé kisebb korú gyereknek nagyobb szintmagasság esetén is.

Minden egyedi beépítéssel kapcsolatos információt itt talál. Használja az itt elérhető és a szövegbe ágyazott linkeket az információs menük eléréshez.

Formák >>, Beépített ágyhelyek >>, Gyerekágy szerkezetek >>, Csúszdák >>

egyedi gyerekszoba BOR egyedi gyerekbútor RAU egyedi gyerekszoba TAL

Egy-egy egyedi gyerekszoba beépítése során eltérő és sokszor különleges igénnyel találkozunk, ezért többféle teherhordó szerkezetet dolgoztunk és fejlesztettünk ki. Egyszerű beépített gyerekgalériákat , egyedi gyerekbútorokat vagy egyedi gyerekbútorokkal kombinált színes tömörfa beépítéseket, beépített galériaágyakat vagy megszokottabb szerkezetű gyerekágyakat, ifjúsági ágyakat, falaktól félig vagy azoktól teljesen független galéria szerkezeteket ugyanúgy készítünk, mint mozgásnak kitett játszószobai vagy kisebb játszóházi kialakításokat és gyerekszoba egyedi bútorokat. Az eltérő szerkezetekről a Mit szeretne? - segédlet segítségével tud tájékozódni.

egyedi gyerekszoba ZAC egyedi gyerekszoba bútor

Gyerekszoba bútorát különféle -akár extra magas, kötélháló betétes korlátokkal, és egyszerre akár többféle feljáróval is kérheti. A változatos feljárók fejlesztik a fejlődésben lévő gyermek koordinációs képességét. Kisebb korú gyermek, vagy eltérő korú testvérpár esetén szülőbarát megoldásokkal kiesésvédő vagy feljutást gátló lapokat, zárható ajtókat tudunk a magas szintek feljárataiban elhelyezni.

Leginkább saját ötleteink alapján dolgozunk, ezért sok az egyedi megoldásunk, melyet egy sajátos nyelvezetű szakzsargonnal kommunikálunk. Ha beleássa magát a honlap szöveges tartalmaiba, akkor szószedetünk segítségére lehet.

A szövegből elérhető információs menük:

Feljárók >>, Korlátok >>, Szülőbarát megoldások >>, egyedi gyerekszoba fényképes összeállítás >>, Mit szeretne? (segédlet a szerkezet típus kiválasztásához) >>, Szószedet >>

egyedi gyerekszoba ERS egyedi gyerekszoba FAZ

Az egyedi beépítések lehetőségei:

Egyedi méretű gyerekbútor kombinációk: Ön megadja a beépíteni kívánt térrész méreteit és mi elkészítjük az ebbe illeszkedő egyedi méretű kombinációt. Az ilyen megoldáshoz gyerekágy szerkezeteinket, valamint mobil galéria szerkezetünket tudjuk ajánlani. Amennyiben egy ilyen szerkezetű kombináció nem túl összetett, akkor támogatjuk az egyéni elszállítást és szerelést is.

Egyedi beépítések, ahol tudja mit szeretne: Ebben az esetben szükségünk van a szoba megküldött alaprajzára és egy rövid szóbeli beszélgetésre, mely alapján megtervezzük a kombinációt. Ilyenkor a teljes szobára kiterjedően tervezünk, és többek között foglalkozunk a megmaradó élettérrel, ablak-ajtó nyithatóság, csövek-konnektorok elhelyezkedése, és sok egyéb más részlettel. Ha a beépítés falfelülete mentes a csövektől és áramvezetékektől, konnektoroktól és részletei könnyen azonosíthatóak, akkor nem feltétlenül szükséges a díjkötelesen biztosítható helyszíni felmérés.

Egyedi beépítések, ahol ötletekre van szüksége: Ebben az esetben a kombináció tervezése az ötleteléssel, szükség esetén helyszíni prezentációval, a helyszín felmérésével vagy fényképek, megoldások egyeztetésével kezdődik. Készülhetnek ötlet skiccek, melyek közül választhat, vagy egy részleteiben is kidolgozottabb rajz. Vegye fel velünk a kapcsolatot, és közösen megkeressük az Önnek leginkább megfelelő megoldást és kommunikációs csatornát.

gyerekszoba bútor MED egyedi gyerekszoba SAJ fekvő

Hogyan kérjek ajánlatot?

1

Küldje el a szoba alaprajzát, és írjon pár szóban arról, mit is szeretne!

Bővebben erről..
2

Átnézzük a kapott anyagot, és vagy rögtön ajánlatot vagy bekerülési költségbecslést adunk.

Bővebben erről..