Csúszdák és csúszda tornyok

Többféle beltéri fa csúszda! Ha csak egy egyszerűbb csúszda kell, akkor válassza a kedvezőbb árú egyenes csúszdát. Ha íves kifutású csúszdára van szüksége, akkor nézze meg az íves kifutású belső merevítő vázas beltéri fa csúszdánkat. Ha kevés a helye és kifejezetten egyedi méretű csúszdára van szüksége, akkor érdeklődjön az egyedi lehetőségekről vagy válassza a 140 cm szintmagasságig egyedileg méretezhető beltéri fa csúszdánkat.

egyenes csúszda
 

80 / 100 / 120 Egyenes csúszda, csavarozott

Egyszerűbb kivitelű, szerkezetében facsavarokkal rögzített egybeszerelt csúszdatest. Az egyenes vonalvezetés miatt kisebb gyermekeknek mi csak 80 cm induló magasságig ajánljuk, de igény esetén díjkiegészítéssel 100 vagy 120 cm-es magasságokhoz is legyártjuk ezt a csúszdát. Kinyúlás a platform szélétől: 80/136, 100/ , 120/ .

   
csúszda foglalkoztató 2
 

Foglakoztató egyenes csúszdája

A foglakoztató vagy a dobozok a rendszer mozgásfejlesztő speciálisabb célú csúszdája, mely gyerekszobai használatra is jól alkalmazható. Kialakított fejvégének köszönhetően alaphelyzetben a fejlesztő dobozokba, illetve 20 mm anyagvastagságú lapok éleire akasztható, de egyéni gyártásban 20 -30 mm körrudakra (bordásfal) való rögzítéshez is kialakítható. Az oldalfal 1500 mm hosszú rétegelt lemez lapból készül, ezért a csúszási pálya hossza és így az indítási magasság lekorlátozott (max. 150 cm teljes hosszig), de a mobilis rögzítésnek köszönhetően ez a csúszda mégis jó kiegészítője lehet játszószobai kialakításoknak.
 

csúszda foglalkoztató 1

   
csúszda állitható dőlésszogű egyenes 2
 

Állítható dőlésszögű vagy felhajtható egyenes csúszda

A foglalkoztató egyenes csúszdájának hosszbeli megkötéseit kiküszöbölő csúszda megoldás, ahol a fej- és lábvég kialakítása eltérő magasságú rögzítést, vagy egyedi kialakításban a csúszdatest felhajtását, és így a hasznos tér felszabadítását teszi lehetővé.
 

csúszda állitható dőlésszogű egyenes 1

 
 
 
 
 
 
beltéri fa csúszda
 

80/100/120 Belső merevítő vázas fa csúszda

Utánhúzható csavarkötésekkel szerelt belső merevítő vázas beltéri fa csúszda. A belső merevítő váz a csúszda gyorsabb és méretpontosabb szerelését teszi lehetővé, de a váz egyúttal a belső szerkezeti rész, és így a csúszdatest erősségét is nagyban növeli. A termék átdolgozásra került, hogy táblásított késztermék fenyő lap alkalmazásával gyártható legyen. Kisebb gyerekeknek mi 80 cm-es szintmagassággal ajánljuk, de díjkiegészítéssel a 100 és 120 cm induló szintmagasság is elérhető. A 350 mm-es kifutási szakasz a padló felett 40 mm magasságban lekerekítéssel végződik, ezért nagyobb induló magasság esetén se okoz gondot az esetleges túlfutás. Ha korlátozott a helye, de maximális elérhető magasságra vágyik, akkor plusz tervezési díj megfizetése mellett bármely 60-120 cm közé eső egyedi szintmagassággal is elkészítjük ezt a csúszdát. Kinyúlás a platform szélétől: 80/139, 100/ , 120/ .

   
beltéri fa csúszda egyedi
 

Egyedileg méretezhető beltéri fa csúszda 120 (140) szintmagasságig

Legkorábbi saját tervezésű csúszdánk, amikor még nem kötöttek minket kompromisszumok. Az elmúlt években e csúszda típust csak felfelé fejlesztgettük, így bár alaphelyzetben 120 cm maximális magasságig terveztük, azóta készítettünk már belőle magasabb induló platformú darabokat is, ezért igény esetén díjkiegészítéssel egészen 140 cm-ig elkészítjük Önnek ezt a csúszdát bármely egyedi induló platform magassághoz passzoló méretben. Ez egy jó minőségű beltéri fa csúszda az egyedi méretezés mellett sok olyan részlettel, mellyel máshol nemigen találkozhat: a játszótéri csúszdák szabványa szerinti érkeztetési végpont, ahol a 450 mm-es kifutási szakasz a padló felett 110 mm magasan végződik * a kifutási szakasz vége koptatóléccel zárt * 28 mm vastag borovi fenyő oldalfalak * 15-20 cm-ként masszív kereszt összekötő. Általában színes "csúszda fülekkel" és kiesésvédővel szereljük. Kisebb gyerekek mellé mi max. 120 cm-ig ajánljuk. Kinyúlás a platformtól -példák- ma/hossz: 120/178, 116/173, 90/140, 68/121.
 

fa csúszda egyedi fa csúszda egyedi fa csúszda 2

   
műanyag csúszda külső gyártótól
 

Külső gyártótól származó csúszdatestek

A kombinációkhoz külső gyártótól származó csúszdatesteket is tudunk kapcsolni. Intenzívebb csúszdázás vagy 120 cm feletti platform magasságok esetén a biztonságos beltéri csúszdázás miatt inkább a játszótéri elemekhez is kapcsolható műanyag csúszdatestek használatát javasoljuk. Nagyobb platform magasság esetén a csúszda környezetében a szükséges talajcsillapítás már gyakorlatban sem mellőzhető. A csúszdák általunk történő beszerzésekor a beszerzés költségét felszámítjuk.

   
Félmagas és egészmagas csatlakozó torony
 

Változatos csúszda tornyok

Minden szerkezet típushoz elérhetőek a torony kialakítások, mert nálunk a szintosztó torony elsődlegesen a kicsik számára szolgáló biztonsági elem. A tornyok elsődleges funkciója az esetleges esési magasság csökkentése, míg a feljárati irányok változtatása a kiesés veszélyét csökkenti. Ezért van az, hogy a kombinációkhoz kialakított tornyok általában ugyanolyan mellvédekkel rendelkeznek, mint maguk a kombinációk, és ezekre is kérhető korlát magasítás. Ez a magasítás alkalmazkodhat a fő szint magasításához is, így a magasabb szint felé közlekedő gyermekek mindvégig biztonságban lehetnek. Természetesen ezek a tornyok a csúszdák indítási platformjaként is funkcionálhatnak, míg kifejezetten csúszdák indítására szolgáló lehetőleg egyszerű, mellvédek nélküli platformokat ebben a menüpontban helyeztünk el.

   
csúszda torony
 

Egyenes létrához csatlakozó csúszda torony

Bármely kombináció egyenes létrájához kapcsolható egyszerű csúszda torony, mely a standardizált m= 80 indítási magasságú csúszdatestek merőleges vagy párhuzamos kapcsolására alkalmasak. A csatlakozó platform nem önálló szerkezet, önmagában nem áll meg. Egyszerű csavarozású.


Méret: 117 ma * 46,8 szé * 45,2 mé

Szállítási információk: Tömeg:
Legnagyobb hossz: 117 cm
Legnagyobb szélesség: szálanyag
Csomagolás:
Csomagküldési díj erre a termékre:
Szerelési információk: Szerelés becsült ideje: 1 óra.
A standardizalt termék a lapraszerelt
bútorokhoz hasonló mértékben
egyénileg szerelhető.

csúszda torony csúszda torony bontható gyerekágy csúszdával
   
csúszda torony 22,5
 

Egyenes létrához kapcsolódó 22,5 fokos csúszda torony

Bármely kombináció egyenes létrájához kapcsolható csúszda torony, mely a standardizált m= 80 indítási magasságú csúszdatestek szögben álló kapcsolására alkalmasak. Ez a platform önmagában is alkalmazható.


Méret: 114 ma * 55 szé * 47 mé

Szállítási információk: Tömeg:
Legnagyobb hossz: 114 cm
Legnagyobb szélesség: szálanyag
Csomagolás:
Csomagküldési díj erre a termékre:
Szerelési információk: Szerelés becsült ideje: 1 óra.
A standardizalt termék a lapraszerelt
bútorokhoz hasonló mértékben
egyénileg szerelhető.


vissza az oldal elejére..

Hogyan kérjek ajánlatot?

1

Küldje el a szoba alaprajzát, és írjon pár szóban arról, mit is szeretne!

Bővebben erről..
2

Átnézzük a kapott anyagot, és vagy rögtön ajánlatot vagy bekerülési költségbecslést adunk.

Bővebben erről..