Beépített ágyhelyek

Minden falhoz épített galéria szerkezet kialakítható ágyhellyel vagy ágyhelyként. Az ilyen beépített galériaágyak egyik sajátossága, hogy az ágyhely játszófelületté, illetve a játszófelület ágyhellyé a szerkezet megbontása nélkül bármikor átalakítható, illetve tetszés szerint kombinálható. Ez a lehetőség akkor jöhet például jókor, ha a kisebb korú gyermekének már előre kialakított magas ágyát egyenlőre játszófelületként használja. A beárazások elsődlegesen az ártájékoztatást szolgálják.

beépített galériaágy NEM    beépített galériaágy NEM 2    beépített galériaágy SOM 2    beépített galériaágy SOM

egyedi gyerekágy MED    beépített galériaágy SAJ    beépített galériaágy PEN    beépített galériaágy TOR

 

beépített galériaágy
 

Falhoz rögzített vagy beépített galériaágy 160 szintig:

A falhoz épített galériák belső része lehet szabályos, standard matracok és ágyrácsok befogadására alkalmas ágyhely is, és ekkor galériaágyként funkcionálnak. Ez egy erős szerkezetű beépített galériaágy, melyre pl. akaszthat függő fotelt, vagy gondolkodhat olyan kialakításokban, melyhez galéria keresztmetszetek szükségesek. A szerkezet egyik érdekessége, hogy az ágyhely mellett a belső felület egy része lehet játszófelület is, ami pl. akkor is jókor jöhet ha már előre gondolt nagyobb méretű ágyhelyébe egyenlőre a meglévő gyerekágymatracot helyezné el.

Galéria erősségű keresztmetszetek és csomópontok.

Ágyhelyként való beárazásban: fal közepén állóan, 32 cm magas színes deszka korlátokkal, egyenes létrával, 90*200 matracméretig.

Egyedi árazásban: egyéb korláttal, korlát magasítással és bármely feljáróval.

A falhoz kirögzítés szükséges, fal felől nincs korlát (egy hosszú oldalon).


beépített galériaágy 2 beépített galériaágy 3 beépített galériaágy 4
   
beépített galériaágy
 

Falhoz részlegesen rögzített, de beépített galériaágy 160 szintig:

Ez egy olyan önhordó szerkezetű galériaágy, melyben a fal felől is teljes értékű láb áll. Akkor érdemes ilyen beépített galériaágyban gondolkodnia, ha a fal rossz állagú, vagy kapcsolódó elemei által mozgásos erőhatásoknak is ki van téve. A szerkezet önhordó, de beépített, ezért a fal felől is szükséges kirögzíteni, bár ezt elég megtenni jellemzően 2-4 db rögzítő ponton. Mivel a szerkezet önhordó, ezért a fali kötések esetleges meglazulása esetén se omlik össze.

Galéria erősségű keresztmetszetek és csomópontok.

Ágyhelyként való beárazásban: 45 cm magas korlát főtartóval, kétsoros színes deszka betétekkel, és egyenes létrával, 90*200 matracméretig.

Egyedi árazásban: egyéb korláttal, korlát magasítással és bármely feljáróval.

A falhoz kirögzítés szükséges, egyénileg szerelhetőek.


beépített galériaágy 2 beépített galériaágy 3 beépített galériaágy 4
   
mobil galériaágy
 

Falhoz nem rögzített galéria erősségű mobil galériaágy 160 szintig:

A mobil galériaágy szerkezet a galériák és a szerelhető ágyak kedvező tulajdonságait egyesíti magában: Keresztmetszetei és csomópontjai galéria erősségűek, emellett ugyanúgy szerelhető, mint egy magaságy vagy gyerekágy. Az ilyen szerkezetből építkező kombinációk inkább már bútorok, ezért szerkezetüket bútor mértékben dolgozzuk ki, és a faanyaguk is asztalos borovi fenyő. A mobil galéria szerkezetek számtalan érdekességet rejtenek: szintezhető lábaik révén stabilan állnak, és ez növeli a kombináció élettartamát is. A középső ágyrácstartó merevítő nagyobb terheléseknek is ellenáll, míg a szerkezetbe épített 5. csatlakozó láb nagyobb korlátmerevséget és nagy kombinációs képességet eredményez. A mobil galéria korlátja egyedi megoldású: a máshol szokásos korlát anyagok ebben csak színes betétek, mert a 45 cm magas oldalvédelem alaphelyzetben tartalmaz egy korlát főtartó elemet, mely nagyobb áthidalási hosszban is strapabíró és ellenálló.

Galéria erősségű keresztmetszetek és csomópontok.

Ágyhelyként való beárazásban: 45 cm magas színes betétes korláttal és korlát főtartóval, valamint a szerkezetbe épített egyenes létra feljáróval, mely a kombinációs elemek csatlakoztatási pontjaként is funkcionálhat.

Egyedi árazásban: egyéb korláttal, korlát magasítással, telepanel színes fejvéggel és bármely feljáróval.

Akár a szoba közepén is megáll, egyénileg szerelhető.


mobil galériaágy 2 mobil galériaágy 3 mobil galériaágy 4

vissza az oldal elejére..

Hogyan kérjek ajánlatot?

1

Küldje el a szoba alaprajzát, és írjon pár szóban arról, mit is szeretne!

Bővebben erről..
2

Átnézzük a kapott anyagot, és vagy rögtön ajánlatot vagy bekerülési költségbecslést adunk.

Bővebben erről..