Árak

Egyénileg szállítható és szerelhető kialakítások, vagy egy főt igénylő szállítás és szerelés 17 000 Ft díjon 100 km körzetig (100 km felett csak a többlet km szerinti útköltséget fizeti).

40-60.000 Ft-ig Alsó ágyak.
   
60-80.000 Ft-ig Félmagas ágyak.
   
80-120.000 Ft-ig Magas ágyak, ifjúsági ágyak, galériaágyak, Eco galéria alapok.
   
120-150.000 Ft-ig Eco formai galériák, L alakú magaságy kombinációk, emeletes ágyak.

 

Kiszállítást és helyszíni szerelést igénylő kombinációk. Szállítás 170 Ft / km, szerelés: min.13.400 Ft-tól 26.800 Ft/nap-ig.

100-150.000 Ft-ig Egytagú galériák vagy ágyak közvetlen (létra, létralépcső, ferde lépcső stb.) feljárattal.
   
150-200.000 Ft-ig Egytagú galériák vagy ágyak csatlakozó torony toldattal és kombinált feljutással.
   
200-250.000 Ft-ig Többtagú galériák vagy ágyak, kombinációk közvetlen feljárattal.
   
250-300.000 Ft-ig Többtagú galériák vagy ágyak, kombinációk csatlakozó torony toldattal.
   
300-350.000 Ft-ig Kombinációk többtagú torony toldattal vagy bútorelemmel vagy összetettebb korláttal.
   
350.000 Ft felett Ha kombinációban egyszerre van jelen csatlakozó toldat, bútorelem és korlát magasítás vagy kombinációk jelentősebb bútorelemmel, egész szobai kialakítások, játszószobai kialakítások.
   
 

Az ár a kombináció ára, mely nem tartalmazza a szállítás és szerelés, rossz körülmények esetén a rakodás, igény esetén a helyszíni felmérés díját. A teljes díj a kombináció áránál magasabb. Jelzett díjaink bruttó díjak.

Az árajánlatról
Az összetett kombinációk ajánlatát előzetes tervezés és megbeszélés előzi meg. Nagyon sokféle szerkezettel (beépítések, félmobil szerkezetek, ágy szerkezetek, játszószobai megoldások, stb.), nagy részelemszámmal és eltérő munkaigényű megoldással dolgozunk, ezért azonos funkciókat, formai elemeket egyszerűbben és munkaigényesebben is meg tudunk oldani. A gyerekgalériák, gyerekszobai megoldások világa igen árérzékeny. A sok részelem mellett csak pontos kalkulációk mellett lehet ajánlatot tenni, mely igen munkaigényes. Összetett kombinációk ajánlatakor az előzetes megbeszélések során rákérdezünk arra, hogy mi az Ön árelképzelése. Annak érdekében tesszük ezt, hogy olyan kialakítások, szerkezetek és megoldásokból ajánlhassunk, mely nagy eséllyel meg fog felelni igényeinek.

Online boltunk árai
Alapágyakat, kisszéket, asztalt, valamint több egyedi és összetett kialakítást is beáraztuk, és feltüntettünk online bolt másodfelületünkön, melyet közvetlenül a www.gyerekbutoronline.hu címről érhet el. A beárazott kombinációk közvetlen rendelése ugyan már nem elérhető, de online boltunk beárazásai alapján tovább tájékozódhat a különféle szerkezetek várható árazása felől.

Hogyan kérjek ajánlatot?

1

Küldje el a szoba alaprajzát, és írjon pár szóban arról, mit is szeretne!

Bővebben erről..
2

Átnézzük a kapott anyagot, és vagy rögtön ajánlatot vagy bekerülési költségbecslést adunk.

Bővebben erről..