Árajánlat kérése - 2

Kialakítás tervezet Átnézzük kapott anyagait, és a kombináció összetettsége, a szerkezet típusa és a kapott információ mennyisége és minősége alapján vagy pontos ajánlatot vagy bekerülési költség becslést adunk. Összetett kombináció esetén gyakoribb, hogy az anyagot átnézve megadott elérhetőségén szóban is végigfutunk a részleteken, és gyorsan pár szóban egyeztetjük, hogy Ön mit is szeretne és azt miképp célszerű kialakítani.

Ha telefonos elérhetősége mellé jelzi, hogy milyen napszakokban zavarható, akkor ezt igyekszünk figyelembe venni, hogy elfoglaltsága közben lehetőleg ne zavarjuk.

Pontos ajánlatunk általában részelemes ajánlat, ami azt jelenti, hogy amit csak lehet, kibontva jelenítünk meg benne, így egy adott ajánlatban több olyan elemet is megjeleníthet, ami nem a kombináció szerves része, de ha belefér a keretébe, akkor szívesen alkalmazná. Ez azért célszerű, mert kombinációink igen részletgazadagok is lehetnek, de persze a kerete mindenkinek véges. Egy részelemes ajánlattal pedig még "finomhangolhatja" ajánlatát, adott tételeket elvethet vagy
alkalmazhat.

Az ajánlatunk kibontott része a járulékos költségek, amelyek az egyedi kialakítások helyszíni munkálatai kapcsán merülnek fel. Ennek pontos előrejelzéséhez ismernünk kell a közelítő címet (adatkezelési elvünk értelmében elegendő szomszédos nagyobb út, utca), a rakodás körülményeit (ha netán a lift egy hosszú udvar hátuljából érhető csak el), emeletek számát, lift méretét, vagy hogy van-e lift, stb. részleteket. Ezekről a részletekről érdeklődésének előrehaladott fázisában, de a pontos ajánlattétel előtt egy felmérő adatlap segítségével tájékozódunk.

Árajánlat kérése - 1

Hogyan kérjek ajánlatot?

1

Küldje el a szoba alaprajzát, és írjon pár szóban arról, mit is szeretne!

Bővebben erről..
2

Átnézzük a kapott anyagot, és vagy rögtön ajánlatot vagy bekerülési költségbecslést adunk.

Bővebben erről..