Ágy szerkezetek, gyerekágyak

Kombinációját kérheti különféle erősségű gyerekágy szerkezetből kialakítva is, melyet mindenképpen javasolunk, ha a kombináció alapegysége elsődlegesen alvási célt szolgál és a gyerekágyakat bútorelemekkel összeépítve kombinálná.

gyerekbútor vár formájú gyerekbútor

Nincs más teendője, minthogy átnézze a különféle erősségű gyerekágy, ifjúsági ágy szerkezeteket és a mellékelt segédletek, valamint az alaptípusok árazása alapján kiválassza az Önnek tetszőt. A választás alapján tudunk Önnek kombinációra ajánlatot készíteni. Mivel többféle erősségű gyerekágy szerkezetet vonultatunk fel, ezért nagy eséllyel meg tudjuk oldani a honlap képanyagának bármely galéria megoldását gyerekágy vagy egyéb ágy szerkezettel kialakítva is. Ha az ágyak önmagukban gyerekágyként, esetleg csúszdával kiegészítve vagy másféle korláttal érdekli, kérjük érdeklődjön elérhetőségeinken.

egyedi gyerekágy MED egyedi galériaágy KAND autó formájú galériaágy

Az ágy szerkezetű kombinációk további jelentős előnye, hogy könnyebben tervezhetőek és nem beépítés kötelesek, ezért kisebb járulékos költségek mellett is elérhetőek. Az alaptípusok, mint egyedi gyerekágyak rendelésekor a beárazásokat úgy vegye figyelembe, hogy az egyes típusokat azonos áron a megadott külméretig tetszése szerint egyedileg méretezheti.

gyerekágy kombináció gyerekágy ORO gyerekágy BLA

gyerekágy korlát
 

Többféle erősségű szerkezetek

Többféle erősségű ágy szerkezetet készítünk eltérő árfekvésekben, ahol a fénykép és videó anyagon kívül a szerkezeti keresztmetszetekről a mellékelt pdf ismertetők mellett a mintaállvány és csomópont fénykép segítségével tud informálódni. Az ágyak kérhetőek egyedi méretben, illetve mindegyik szerkezetből egyedi kombináció is kialakítható, melyhez csak az Önnek megfelelő szerkezet típust kell kiválasztania.

Egyedileg méretezhető alap gyerekágyak árairól az ONLINE BOLT felületünkön tájékozódhat, ahol az ágyakat közvetlenül is megrendelheti.

   
gyerekágy ASO
 

Gyerekágy, gyerek magaságy 120/160 szintig
 • a galériák lucfenyő alapanyagából
 • jellemzően gyerekek általi használtra
 • 2*14 cm -es főtartó, gyerekágy plusz: 4*14 cm főtartó
 • 2 sor 33 cm magas 2*9,5 cm korlát
 • 90*200 matracméretig

4*6 lábbal 120 cm -es szintmagasságig ajánljuk, míg 4*6 lábbal 120 cm szint felett a falhoz kirögzítés mindenképpen indokolt. Ha nem szeretne falhoz rögzíteni, akkor a 6*6 láb javasolható, de vegye figyelembe, hogy a túl magas és keskeny ágyakat általában eldőlés ellen rögzíteni kell. A gyerekágy jellemzően gyermekek alvására szolgáló szerkezet, míg ha például a gyermek mellé feküdne altatni, akkor az erősebb főtartójú gyerekágy plusz javasolható.

ágy szerkezetek gyerekágy szerkezet gyerekágy szerkezeti rajz

   
gyerekágy LAK
 

Gyerekágy szekrény beépítéssel

Egy egyéni megkeresésből származó aláépítési terv megszínesítve. Általános gyerekágy keresztmetszetek és csomópontok (58*58 láb, 28*96 korlát és főtartók), szokásos elrendezésben m=33 magas korlát, egyenes létra feljutás. Az ár tájékoztató jellegű!

Színes korlátokkal is.

Méret: 154 ma * 212 szé * 100 mé

Szerelési információk: Szerelés becsült ideje: 4 óra.
A termék összetett, egyénileg nem szerelhető.

gyerekágy LAK 2 gyerekágy LAK 3 gyerekágy LAK 4
   
ifjúsági ágy
 

Ifjúsági ágy 120/160 szintig
 • asztalos borovi fenyő alapanyagból
 • gyerek, kamasz, felnőtt - általános használatra
 • 2,8*12,7 cm főtartó
 • 2 sor 33 cm magas 2,8*9,5 cm korlát
 • 90*200 matracméretig

Jó minőségű általános használatú magaságy egyedi méretekben. 120 szint felett a nagyobb merevség érdekében alsó merevítő javasolható. Gyerekeknek hosszú távra, mozgékony kamaszoknak, vagy akár felnőtteknek is ajánlható.


ágy szerkezetek magaságy szerkezet magaságy szerkezeti rajz
   
ifjúsági ágy GON

 

Ifjúsági ágy szekrénnyel

Ifjúsági ágy ferde létrával és szekrény aláépítéssel, ágyráccsal, szállítás és szerelés nélkül. Képen látható uni színű szekrényelemmel is.

   
galériaágy
 

Mobilia galériaágy 120/160 szintig
 • asztalos borovi fenyő alapanyagból
 • különleges kialakításokhoz, nagy áthidalási hosszakhoz, erős igénybevételhez
 • 4*13.9 cm főtartó, m8 csavarpontok
 • az 5. láb állítható talpat rejt
 • 2 sor 33 cm magas 2,8*9,5 cm korlát
 • 90*200 matracméretig

A mobilia galériaágy a mobil galériák ágy szerkezetű megoldása. Asztalos borovi fenyő alapanyagra van árazva, de kicsit kedvezőbben a galériák lucfenyő alapanyagával is kérhető. Speciálisabb kialakítás, ezért inkább különlegesebb igényekhez javasolható.


csomópont fénykép galériaágy szerkezet galériaágy szerkezeti rajz

 

Egyedileg méretezhető alap gyerekágyak árairól az ONLINE BOLT felületünkön
tájékozódhat, ahol az ágyakat közvetlenül is megrendelheti.


vissza az oldal elejére..

Hogyan kérjek ajánlatot?

1

Küldje el a szoba alaprajzát, és írjon pár szóban arról, mit is szeretne!

Bővebben erről..
2

Átnézzük a kapott anyagot, és vagy rögtön ajánlatot vagy bekerülési költségbecslést adunk.

Bővebben erről..