Árajánlat kérése - 1

Példa játszógalériára - 1 Küldje el a szoba alaprajzát, vagy csak egy beméretezett skiccet a beépítendő területről. Ebben a fázisban nem kell pontosan mérnie, csak annyit kell látnunk, hogy az érintett falszakaszok milyen hosszúak, mennyire hozzáférhetőek, mi férhet el oda, mekkora a belmagasság. A rajzon, ha érintett, jelölje az ablak, ajtó pozícióját, nyitásirányát, valamint érdekes lehet a fűtőtest elhelyezkedése. Beépítés esetén nem árt, ha jelzi, ha a beépítés területén konnektor vagy csővezeték van. Ha tud fotót küldeni a szobáról, akkor az nekünk sokat segít a tájékozódásban.

Adja meg a gyerek korát és nemét, hogy tudjuk, fiús vagy lányos formákban gondolkodjunk-e. Mondja meg, hogy Ön milyen magas korlátot, milyen feljárót tart célszerűnek neki (pl. F, 3,5 éves, fiókos lépcsős megoldás vagy L, 6 éves, egyenes létra).

Írjon pár sorban arról, hogy mit szeretne. Ha adott fotókon megtetszett egy-egy részlet, akkor hivatkozzon a megoldásra, vagy ha külföldi oldalon talált valami szépet, akkor mellékelje a fotót is.

A szerkezettel kapcsolatban jelölje meg, hogy beépítést: falhoz rögzített, a szoba adottságait kihasználó szerkezetet, vagy ágy szerkezetet: egy elmozgatható, a szerkezet megbontása nélkül a szoba másik sarkába átrendezhető kialakítást szeretne. Mind ágyból (ágyhely), mind galéria szerkezetből rendelkezésre áll mindkettő, ezért a pl. "galériaágyat" kérek kifejezés önmagában számunkra még nem azonosította a szerkezettel szemben támasztott igényét. Alapágyak, ágy szerkezetű kombinációk esetén az online bolt beárazásai segítségével tovább pontosíthatja érdeklődését, és megjelölheti, hogy melyik szerkezetű alapágy legyen egyedi ágyának kiinduló szerkezete.

Ha csak lehet, adjon meg olyan telefont, ahol szóban is kapcsolatba tudunk lépni Önnel. A kapcsolattartás mehet csak e-mail levélváltásban is, de ez összetett kombináció esetén igen körülményes és elhúzódó.

Vigyázzon a terjedelemre vagy összetettségre! A Jabuga gyerekbútor kombinációknak igen körülményes az ajánlatozása. Mivel nagyon sok ötletünk, sokféle megoldásunk van, ezért egy-egy kialakítást is többféle - eltérő anyag- és munkaköltség-igényű - megoldással is tudunk kivitelezni. Kis helyekre megyünk, ezért a több szint, a kombináció tagolása, a sok apró részlet mind-mind picit hozzátesz a költségekhez, amelyet ajánlatban úgy tudunk pontosan jelezni, ha már árajánlati fázisban szinte készre tervezzük a kombinációt. Ezért nem célszerű, ha túlontúl a képzeletére bízza magát, mert ilyenkor több napon át egy olyan kombináció tervezése fog zajlani, ami végül nem fog megfelelni árbeli elképzeléseinek. Maradjon két lábbal a földön. Az árak menüben tájékozódhat az árképzésről, vagy az online bolt felületünk beárazott egyedi kombinációi alapján kombinációs árakról is tud tájékozódni.

Emellett ossza meg velünk ötleteit, elképzeléseit és vágyait, mert mint mondtuk, sok az ötletünk, sokféle megoldást alkalmazunk és gyakoroltunk be, így nagy eséllyel meg tudjuk oldani, hogy adott forma vagy kialakítás úgy legyen kivitelezve, hogy passzoljon ár elképzeléseihez.

Árajánlat kérése - 2

Hogyan kérjek ajánlatot?

1

Küldje el a szoba alaprajzát, és írjon pár szóban arról, mit is szeretne!

Bővebben erről..
2

Átnézzük a kapott anyagot, és vagy rögtön ajánlatot vagy bekerülési költségbecslést adunk.

Bővebben erről..