Üdvözöljük!

2007 óta foglalkozunk kifejezetten gyerekbútorokkal, amely piacra az egyedi bútorgyártásból érkeztünk. Mi elsődlegesen abban vagyunk jók, hogy masszív fa szerkezeteket építünk és kisebb korú gyerekeket is fel tudunk juttatni magas szintekre, és meg tudjuk oldani, hogy ott biztonságosan tartózkodjanak. Ha kisebb korú a gyerek, de helyet kell felszabadítani, vagy a nagyobb korú gyerek költözik a magas szintre, de van egy fiatalabb tesója, akkor saját tervezésű biztonsági megoldásaink igen jól jöhetnek.

A kezdetekkor több játszóházi és közületi játszószoba érdeklődésünk is volt, ezért ebben az irányban sokat fejlődtünk. Akkor eléggé utánamentünk és beleástuk magunkat a vonatkozó szabályzásokba és szabványokba, ezért ma már minden kialakításunkat EU kompatibilis szabványok biztonságos rések kialakítása szerint tervezzük. Legyen szó akár egy egyszerűbb csúszdás ágyról, akár egy összetett játszószobai kialakításról, mi - ha a szoba méretei lehetővé teszik - lehetőleg úgy tervezünk, hogy a kialakítás ne tartalmazzon fej- és ujjbeszorulás veszélyes
réseket és hézagokat. Az ágyakat az ágyakra vonatkozó szabványok, a játékos kialakításokat a játszóterekre vonatkozó szabályzások szerint is tervezzük és adott esetben vizsgálótestekkel vizsgáljuk is. Emellett az elmúlt évek során nagy gyakorlatra tettünk szert abban, hogyan mozognak kisebb korú gyerekek a különféle feljárókon. Mivel általában újépítésű, 260 cm körüli belmagasságú szobákba tervezünk, ezért jók vagyunk abban, hogy az utolsó négyzetcentiméterig kihasználjuk a rendelkezésre álló teret.

Barangoljon kedvére honlapunk menüiben és információs aloldalain, tájékozódjon számtalan egyedi megoldásunkról, böngésszen képeket, nézze meg videóinkat vagy látogassa meg Google+ és Facebook kapcsolódó oldalunkat. Ha esetleg stílusunk megtetszett és kisebb színes széket vagy asztalkát, egyszerűbb ágyat rendelne, akkor ezt közvetlenül megteheti nemrégiben indult online bolt felületünkön. Ha pedig csak nézelődik, böngészik, kérjük, érezze jól magát! Üdvözöljük a Jabuga világában!

egyedi gyerekszoba autós galériaágy   egyedi gyerekszoba galéria   játékos gyerekágy   egyedi gyerekszoba gyerekágy

7 érv a Jabuga mellett..

Hogyan kérjek ajánlatot?

1

Küldje el a szoba alaprajzát, és írjon pár szóban arról, mit is szeretne!

Bővebben erről..
2

Átnézzük a kapott anyagot, és vagy rögtön ajánlatot vagy bekerülési költségbecslést adunk.

Bővebben erről..