Érdeklődés

Egyedi munkáinkról az Egyedi kategóriák és a Válogatás munkáinkból menükben tájékozódhat. Ha valami felkeltette érdeklődését, akkor írjon a jabuga@jabuga.hu e-mail-címünkre. Ha már első kapcsolatfelvételkor szeretne pontosan fogalmazni, akkor látogasson el a jabuga.hu oldalunkra, ahol a láblécben elérhető "Hogyan kérjek ajánlatot" 1 - 2 almenük részletezik, hogy egyedi tervezésben milyen információkra van szükségünk.

Rendelés a webshop menüből

Beárazott termékeket csak a webshop menüben talál. Az oldal jelenleg statikus formában működik, így nincs lehetősége ezeket közvetlenül megrendelnie, és a vásárlás nem minősül webáruházi értékesítésnek. Klikkeljen a Rendelés gombra, majd a felugró levelezési ablakban adja meg a termék nevét, a szükséges matracméret szerinti árazási kategóriát, valamint mindazokat a kiegészítőket amik a terméknél elérhetőek és rendelésében szüksége van. Pl. Emeletes bunker házikóágy 90*180 (215 000), Ágyráccsal 180-200 (10000), Egy sor korláttal az alsó ágyhelyen (15000), Leszedhető kiesésvédő korlát az alsó ágy külső oldalán (7500). Ha telefonról rendel, akkor írjon rövidebben úgy, hogy még beazonosíthassuk a rendelését. Pontosan megfogalmazva válaszüzenetet küldünk, ami ha megfelelő, akkor elegendő egy OK válasszal a rendelést megerősítenie. Ha 100 km-nél nagyobb távolságból rendel, kérjük adja meg a címet, hogy pontosíthassuk a rendelést. A beérkező levelet igyekszünk legkésőbb 3 munkanapon belül feldolgozni, és visszaigazolni. Ha nem kap visszaigazolást, kérjük jelezze ezt a jabuga@jabuga.hu levezési címünkön vagy 06-20-320-6394 telefonos elérhetőségünkön.

Mikor készül el?

Az átfutások átlagosan 1,5-2 hónaposak, de egyedi gyártás lévén alkalmanként ettől nagyban el is térhetnek. Az aktuális állapotról érdeklődjön rendelés előtt telefonon vagy e-mailben, vagy a rendelés folyamán a rendelés visszaigazolásakor kap jelzést a várható elkészülési időről. Ha építkezés után tervezi a költözést, vagy egyéb okból pontos időponthoz van kötve, akkor legkésőbb a szükséges időpont előtt 3 hónappal adja le rendelését. Ekkor a kialakítás hamarabb elkészül és szerelésig eltárolásra kerül.

Vásárlás folyamata

A rendelés és a visszaigazolás fogadása még nem jelent közvetlen elköteleződést. A várható elkészülési idő előtt 3 héttel felvesszük a kapcsolatot és anyagköltség előleget kérünk be. A nagymértékű variálhatóság és a rendelhető kiegészítők nagy száma miatt a webshop menü minden terméke egyedi gyártású, ezért a gyártás megkezdése után már nincs módja a vásárlástól elállni. Előlegezés után, de a gyártás megkezdése előtt még meg tudja a folyamatot szakítani.

Kiszállítás és szerelés

A kiszállítás egyben összeszerelést is jelent. Minden kialakítás egyedi gyártású, ezért szakszerű összeszerelést igényel, melyet a kiszállítás során magunk végzünk el. A szállítást és szerelést indulópontunkhoz mérten távolságarányosan árazzuk.

0-20 km körzetig:
4.500 Ft.
20-40 km körzetig:
12.000 Ft.
40-60 km körzetig:
19.500 Ft.
60-80 km körzetig:
27.000 Ft.
80-100 km körzetig:
34.500 Ft.


A 100 km körzet feletti, valamint a fizetős útvonalakat tartalmazó kiszállásokat egyedileg árazzuk és kedvezményezzük. Külföldi, mai értelmemben vett határon túli megrendeléseket is vállalunk.

Eldőlés kockázata

Ha a kialakítás magasabb, mint szélesebb, pl. galériaágyaknál, magaságyaknál fordulhat elő adott matracméret mellett, akkor eldőlés kockázata ellen biztonsági okból a kialakítást a falhoz ki kell rögzíteni. Ekkor a fal vastagságáról, típusáról, állapotáról rendelésekor információt kell adnia.

Garancia

Fő garanciánk, hogy igyekszünk jó minőségű, időtálló termékeket készíteni, amivel nem lehet gond, és ez 2007 óta működik. E mellett, mint jegyzett cég a törvényi kötelezettségek érvényesek ránk. Ha gond adódna, vegye fel kapcsolatot, és előírt törvényi kötelezettségünk mellett magunktól is mindent meg fogunk tenni a hiba elhárítására vagy értékarányos orvoslására.

Műszaki információk

Teherbírás: Gyerekágy: 20*95 mm tartóval rendelkező kialakítások gyerekek tartózkodására vannak tervezve. Együtt mesélés: a 20*140 mm tartó felnőtt fent tartózkodást lehetővé teszi. (falhoz kirögzítés a magasság szerint szükséges lehet). Hosszú távú kialakításban: a kombinációk ifjúsági ágy méretezésben felnőtt súlya által is tartósan terhelhetőek. Az eltérő ágy szerkezetekről a http://www.jabuga.hu/megoldasok_11_gyerekagy_szerkezetek.html linken tud tájékozódni.

Magasság méretek: A kombináció szintmagassága az ágykáva felső élének magassága padlótól. Alatta méret: az ágykáva alatt rendelkezésre álló hely (pl. meglévő szekrényt elhelyezni, alatta tartózkodni). Korlát magasság: a korlát teteje és az ágykáva felső éle közötti távolság. Matrac szintmagasság: a matrac vastagság szerint a matrac tetejének magassága. A matrac eltérő vastagságai a korlát szintmagasságát csökkenthetik. Teljes magasság: a kombináció legmagasabb pontjának magassága.

Eldőlés kockázata, mozgásba hozás: Ha a kialakítás magasabb, mint szélesebb (általában magaságyaknál, emeletes ágyaknál fordul elő), akkor a kombinációt 2 ponton a falhoz ki kell rögzíteni. Ugyanez a két rögzítési pont a magasság és a szerkezet összetettsége szerint szükséges lehet pár gyerekágy összeállításnál felnőtt fent tartózkodása vagy nagyobb igénybevétel esetén. A falnak ekkor megfúrásra alkalmasnak kell lennie.

Konténer100: 100 cm széles, max. 90 cm mély, 100*20 cm előlappal rendelkező 12 cm hasznos mélységű ágynemű vagy játéktároló konténer fa oldalvázzal és kereszttartóval erősített hdf lemez aljjal. A 70-100 cm közötti méretek számítása méretarányosan: pl. 70 cm-es: 0,7*20000 Ft= 14000Ft. Egyedi gyártásban eltérő mélységű és fix aljú konténerek is elérhetőek

Hogyan kérjek ajánlatot?

1

Küldje el a szoba alaprajzát, és írjon pár szóban arról, mit is szeretne!

Bővebben erről..
2

Átnézzük a kapott anyagot, és vagy rögtön ajánlatot vagy bekerülési költségbecslést adunk.

Bővebben erről..