Miért éppen jabuga?

A már több éve begyakorolt biztonság, a természetes és masszív fa alapanyag, a vidám és nagy gazdagságú színek, valamint a sokféle feljáró, játékos vagy formai kialakítás mellett még számtalan érv szól amellett, hogy egy Jabuga gyerekbútor kombinációt alakítson ki szobájában.

Tapasztalatunknak és gyakorlatunknak köszönhetően költséghatékonyan tudunk játszószobai és játékos toldalékú kialakításokat kivitelezni. Általában kisebb szobákba tervezünk, ezért jók vagyunk a helykihasználásban, és egy-egy részlet kialakításával kapcsolatban számtalan saját, eredeti ötletünk merül fel.

És még mi szól mellettünk? Egyrészt jó szívvel dolgozunk: mi valóban örülünk, amikor látjuk, hogy a gyerek, akinek a munka szól, boldogan és izgalommal foglalja el új birodalmát. Magunk is családosak vagyunk, ezért legalább annyira óvjuk gyermekét, mint amennyire Ön óvja, ezért a biztonsági kérdésekre nagy hangsúlyt fektetünk. Kis cég vagyunk, ezért gyakorlatilag egy kézben összpontosul a tervezés, a gyártás és kivitelezés, ezért az elmúlt 8 év alatt még egyszer se fordult elő, hogy nem az készült el, amit kértek. Mindezt pedig úgy, hogy a kezdetektől zömmel távfelmérésben dolgozunk, a megrendelővel sokszor még összetett kombináció esetén is csak a helyszíni szereléskor találkozunk személyesen. Jártunk így már Bécsben, Nagyszombaton (Trnava), Szentesen. Baján, Sátoraljaújhelyen, Komlón, Szombathelyen, és még az ország számos egyéb pontján.

gyerekszoba hajós gyerekágy   egyedi gyerekbútor ifjúsági bútor   egyedi gyerekszoba autós galériaágy   gyerekszoba autós gyerekágy

7 érv a Jabuga mellett..

Hogyan kérjek ajánlatot?

1

Küldje el a szoba alaprajzát, és írjon pár szóban arról, mit is szeretne!

Bővebben erről..
2

Átnézzük a kapott anyagot, és vagy rögtön ajánlatot vagy bekerülési költségbecslést adunk.

Bővebben erről..