Biztonságos

Mi elsősorban abban vagyunk jók, hogy masszív fa szerkezeteket építünk, és kisebb korú gyermeket biztonságos körülmények között fel tudunk juttatni magas szintekre, ahol magas korlátok és kiesésvédők között biztonságosan tartózkodhat. Megoldásaink azoknak jöhetnek jól, akiknek kisebb korú a gyermeke, vagy a nagyobb testvérnek van egy kisebb korú tesója.

Többféle feljáróval dolgozunk - kezdve a fiókos lépcsőktől, folytatva a ferde lépcsőkön át az egyenes lépcső, létra, létralépcső megoldásokig. Eltérő korosztályoknak dolgozunk, ezért biztos lehet benne, hogy megtaláljuk a gyermekének legjobban passzoló megoldást. Kisebb korú gyermeknek leginkább osztó szintű csatlakozó torony toldatot ajánlunk kombinált feljutással, ahol az osztó szint egyúttal kisebb esési magasságot is jelent. A szinteken közlekedő gyermek oldalmellvédek között közelíti meg a magasabb szintet, és az egyes szintek között többféle feljárót is használhat. Ez fejleszti a mozgáskoordinációt, valamint játékosságot is ad a kombinációnak.

A magas szintek 1, 2, de akár több részre is oszthatóak, így a gyermeknek mindig csak az életkorának megfelelő szintkülönbséggel kell megküzdenie. A magas szinten tartózkodó gyermek részére kiesésvédő paneleket tudunk elhelyezni, míg a kombináció feljáratain zárható ajtók is elhelyezhetőek, hogy a kisebb korú, a még csak totyogó gyermek ne tudja megközelíteni a magas szintet, ha a szülő nincs a szobában.

Többféle korlát magassággal dolgozunk, és nálunk nem ritka az egészen a plafonig tartó kötélháló betétes magasított korlát sem. Ha közületi játszószobát alakítunk ki, akkor még a játszóterek oldalmellvédjeire vonatkozó szabályzásokat is figyelembe tudjuk venni, és a korlátközöket akár vizsgálótestekkel is tudjuk ellenőrizni.

Többféle teherhordó szerkezetet dolgoztunk ki, ezért az se jelent gondot, ha a fal könnyűszerkezetes vagy rossz állagú. Tárolószekrények, polcok kialakításakor használunk bútorlapot, de bútorelem sohase vesz részt a teherviselésben, a teherhordó elemként minden esetben csak fát használunk. Felülméretezünk, mert megoldásainkra garanciát vállalunk, és az Ön legbiztosabb jótállása, hogy mindent elkövetünk, hogy ezt a garanciát Önnek sohase kelljen érvényesítenie.

biztonságos gyerek galéria    biztonságos gyerekszoba    biztonságos egyedi gyerekszoba    biztonságos magaságy    biztonságos gyerekágy lépcső

További érvünk a jabuga mellett: TERMÉSZETES

Hogyan kérjek ajánlatot?

1

Küldje el a szoba alaprajzát, és írjon pár szóban arról, mit is szeretne!

Bővebben erről..
2

Átnézzük a kapott anyagot, és vagy rögtön ajánlatot vagy bekerülési költségbecslést adunk.

Bővebben erről..